Alles op een rijtje: entreebewijzen kopen en ophalen

Zoals in het vorige nummer van De Niedorper uitgelegd, stappen we dit jaar over op polsbandjes als entreebewijs. Die zijn op verschillende manieren te verkrijgen:

  • Online. Via tickets.floralia-nieuweniedorp.nl koopt u kaarten, waarvoor u een QR-code krijgt. Hiermee kunt u vooraf of aan de poorten een polsbandje ophalen. 
  • Aan de voordeur. Op dinsdagavond 12 september komt de handbalvereniging langs de deuren in Nieuwe Niedorp. U kunt bij hen betalen met PIN of met uw bankapp via een QR-code. 
  • Bij de Floraliakraam in het Winkelhart. Op woensdag 13 september staan we (van 19:00 tot 21:00) in het winkelcentrum. Let op! Woensdag 13 september is de laatste dag dat entreebewijzen 20% voorverkoopkorting hebben. U betaalt €6,- per persoon vanaf 12 jaar. Vanaf donderdag betaalt u de reguliere prijs van €7,50 per kaart.
  • Bij Pluck Lifestyle in het Winkelhart en Pimpernel Bloemen aan de Dorpsstraat. Hier zijn op donderdag 14 en vrijdag 15 september bandjes te koop. 
  • Aan de entreepoorten in het Floraliaweekend zelf. Ook hier kunt u betalen met PIN of met uw bankapp. (De poorten bij de Vijverweg en het Hoefje accepteren ‘in nood’ ook contant geld.)

Heeft u online al een entreebewijs gekocht? Hiermee kunt u op woensdag de 13e bij de Floraliakraam in het Winkelhart (van 19:00 tot 21:00) een entreebandje ophalen. Hiermee kunt u in het weekend meteen doorlopen bij de poorten en voorkomt u wachttijd. U helpt daarmee ook onze vrijwilligers aan de poorten enorm!