Nieuw in 2023: online kaartverkoop

Om met de tijd mee te gaan en ons evenement toekomstbestendig te houden, gaan we als Floralia de komende jaren zoveel mogelijk over op digitale betalingen. We zouden het dan ook fijn vinden als u zoveel mogelijk wilt pinnen bij de poorten. Ook nieuw is dat we nog maar één soort entreebewijs verkopen: deze is het hele weekend geldig en kun je gebruiken om zowel de Floralia te bezoeken als om op het Dahlia Days-terrein te komen.

Daarnaast zijn de entreebewijzen dit jaar nu al op voorhand online te koop via tickets.floralia-nieuweniedorp.nl. Tot en met woensdag 13 september geldt 20% voorverkoopkorting en kosten entreebewijzen voor het hele weekend €6,00. Vanaf donderdag 14 september en aan de poorten geldt de reguliere prijs van €7,50.

Wie online zijn kaarten koopt krijgt ruim voor de Floralia een mail met per entreebewijs een QR-code. Deze wordt aan de poort eenmalig gescand en ingewisseld voor een festivalbandje. Dit bandje geldt het hele weekend als entreebewijs. Programmaboekjes worden bij de ingangen nog steeds uitgedeeld, maar zijn dus op zichzelf geen geldig entreebewijs meer.

Zoals hierboven beschreven, wie vooraf online entreebewijzen heeft gekocht (met een QR code) kan het toegangsfestivalbandje tijdens de Floralia bij de poorten ophalen.

Wie daar liever niet op wacht, kan dit op woensdag 13 september alvast doen in het Winkelhart. Meer informatie hierover volgt via onze website en onze social media-kanalen.