Op naar de (digitale) toekomst

Een hoop vertrouwde dingen, maar ook vernieuwingen in de komende editie van de Floralia. We kiezen er als bestuur bewust voor om te proberen de omloop van contact geld te beperken, voor uw en onze veiligheid, en ook om de kosten binnen de perken te houden. Helaas vragen de banken steeds hogere eigen bijdragen voor het verwerken van contant geld, geld dat wij goed kunnen gebruiken om de Floralia te bekostigen.

De Floralia is een in het dorp breed gedragen evenement dat gelukkig op een heleboel lokale sponsoren kan rekenen. Of het nu gaat om een advertentie in het programmaboekje, het beschikbaar stellen van schuren of andere dingen die we als Stichting nodig hebben. Het grootste deel van onze inkomsten moet echter nog steeds uit entreegelden komen en we drukken de kosten enorm door op veel plekken met vrijwilligers te werken. Met het verder digitaliseren van de toegang en door de handen nog nauwer ineen te slaan met Dahlia Days, hebben we er alle vertrouwen in dat we komende jaren ook een prachtig evenement kunnen organiseren.