Bedankt aan onze vrijwilligers

De afgelopen jaren zijn er veel mensen gestopt met hun vrijwillige bestuurstaak.We bedanken Mirella, Joyce, Lilian, Astrid en Mariska voor hun betrokkenheid en jarenlange inzet voor de Floralia! Gelukkig hebben we veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen om onze organisatie te versterken.

Maar natuurlijk organiseren wij de Floralia niet alleen. Zonder tientallen vrijwilligers die helpen met hand- en spandiensten, het verkopen van entreetickets, onze website, het bemannen van de entreepoorten, de aankleding van het dorp en allerhande andere taken, heeft onze Floralia geen toekomst. We hebben gemerkt dat het niet altijd even makkelijk is om mensen op de been te krijgen voor de organisatie van dit evenement. Gelukkig lukt het ons tot nu toe ieder jaar om in het derde weekend van september weer een mooie Floralia neer te zetten, maar om dat in de toekomst ook te kunnen doen kunnen we in aanloop naar het derde weekend van september en tijdens de Floralia zelf nog wel wat helpende handen gebruiken. Ook zijn we voor volgend jaar op zoek naar een nieuw bestuurslid Deelnemers & Groepen.

Wil jij iets doen voor het kleurrijkste feest van het jaar? Meld je dan snel aan via info@floralia-nieuweniedorp.nl.