Deelnemersinformatie

Inschrijven

Stem uw onderwerp af met Marit Broersen om te voorkomen dat we dubbele onderwerpen hebben tijdens de Floralia. In geval van hetzelfde onderwerp kan dit in de beoordeling van de orginaliteit, door de jury als minpunten worden gewaardeerd.

Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Bij vragen kunt u ten alle tijden iemand van het bestuur benaderen.

Download hier het inschrijfformulier

Dit formulier dient samen met het bloemenbestelformulier uiterlijk 15 augustus 2019 te worden ingeleverd bij
Marit Broersen (tel. 06 230 459 46) of te worden gemaild naar info@floralia-nieuweniedorp.nl

Bloemen bestellen

Het bloemenbestelformulier dient in tweevoud te
worden ingeleverd bij Marit Broersen of gemaild te
worden naar info@floralia-nieuweniedorp.nl

Download het bestelformulier:
Excel bestand
PDF bestand

De bloemen kunt u hier bekijken, maar u kunt ook het bloemenboek ophalen. Deze ligt bij Sonja Otter,
op Dorpsstraat 141 Nieuwe Niedorp.

Wij vragen u de bloemenboeken niet te lang in uw
bezit te houden, zodat de volgende groep kan bestellen.

Bloemen lossen

Op donderdagavond 13 september 2018 worden om 20.00 uur de bloemen gelost. Dit wordt gedaan bij Transportbedrijf Hopman, Zandhaver 3 te Winkel. Wanneer u de kratten met bloemen ophaalt, tel ze dan nog even goed na.

Op maandagavond 17 september, tussen 19.00 uur en 21.00 uur, dienen alle lege kratten, die bij u groep behoren, te worden ingeleverd. Mist er een krat, dan wordt deze doorberekend aan u groep. Dit gebeurt ook weer bij Transportbedrijf Hopman, Zandhaver 3 te Winkel.

Bloemen ruilen

Bloemen ruilen is natuurlijk mogelijk. Via de Floralia Facebook groep kun je aangeven welke bloemen u over hebt of welke u graag zou willen hebben.

Ruil wel in kratten. Zo komt u bij het inleveren niet te kort.

Kranen

Heeft u een kraan nodig en kunt u deze niet zelf regelen? Dan kun je informatie opvragen via info@floralia-nieuweniedorp.nl

 

Niet parkeren aan de Dorpsstraat

We willen u vragen om op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur u auto weg te halen en niet meer te parkeren aan de Dorpsstraat. Hierdoor hebben de kranen vrij ruimte en kunnen we het dorp op tijd openzetten voor de bezoekers.

Vlaggen

Elke editie is het weer een feest om door het dorp te lopen en alle Floralia vlaggen te zien hangen. Heeft u nog geen Floralia vlag, maar zou u er wel graag eentje willen hebben? Stuur een e-mail naar info@floralia-nieuweniedorp.nl  

 

Flyers

Wilt u meedoen met het promoten van de Floralia en weet u een goede plek waar u flyers uit zou kunnen delen of een flyer aan een prikbord zou kunnen hangen? Flyers kunnen opgehaald worden bij het PR team. Stuur even een mailtje naar
info@floralia-nieuweniedorp.nl hoeveel u er wanneer op zou willen halen. Dan zorgen wij dat ze klaar liggen.

Reglement

Het reglement voor de deelnemende groepen kan hier nagelezen worden.

Gebruik beeldmateriaal

Voor de editie van 2019 willen wij u vragen om ons toestemming te geven voor het gebruik van foto- en/of filmmateriaal voor PR doeleinden. Deze toestemming vragen wij u in het bloemenbestelformulier.

Tips / Suggesties

Heeft u een onwijs tof idee, een leuke suggestie of een goede tip met betrekking tot de organisatie van de Floralia? Of om het evenement nóg leuker te maken? Stuur graag een e-mail naar info@floralia-nieuweniedorp.nl dan kan het bestuur het meenemen in de vergaderingen.