Deelnemersinformatie

Inschrijven

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Stem uw onderwerp af met Marieke de Dood
(bloemenengroepen@floralia-nieuweniedorp of tel. 06 11 88 56 34) om te voorkomen dat we dubbele onderwerpen hebben tijdens de Floralia. In geval van hetzelfde onderwerp kan dit in de beoordeling van de originaliteit, door de jury als minpunten worden gewaardeerd.

In 2024 is het overkoepelende thema: geschiedenis.

De uiterlijke inleverdatum voor het onderwerp is 5 juli 2024.

 

Bloemen bestellen

De uiterlijke inleverdatum van de bloemenbestelling is 18 augustus 2024.

Bestel alleen hele vierkante meters! Afwijkingen worden naar boven afgerond.

De foto van de bloem vergroot door de muis op het informatierondje te houden.

Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

Bloemen lossen

Op donderdagavond 13 september 2024 worden om 20.00 uur de bloemen gelost. Dit wordt gedaan bij Transportbedrijf Hopman, Zandhaver 3 te Winkel. Wanneer u de kratten met bloemen ophaalt, tel ze dan nog even goed na.

Op maandagavond 16 september, tussen 19.00 uur en 21.00 uur, dienen alle lege kratten, die bij u groep behoren, te worden ingeleverd. Mist er een krat, dan wordt deze doorberekend aan u groep. Dit gebeurt ook weer bij Transportbedrijf Hopman, Zandhaver 3 te Winkel.

Bloemen ruilen

Bloemen ruilen is natuurlijk mogelijk. Via de Floralia Facebook groep kun je aangeven welke bloemen u over hebt of welke u graag zou willen hebben.

Ruil wel in kratten. Zo komt u bij het inleveren niet te kort.

Kranen

Heeft u een kraan nodig, dan kunt u dat zelf regelen. Stem ook af met andere groepen. Wie weet is er samenwerking mogelijk.

Contactgegevens voor de grote kraan:
Tieman Kraamverhuur: 06 55 89 72 74

 

Niet parkeren aan de Dorpsstraat

We willen u vragen om op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur uw auto weg te halen en niet meer te parkeren aan de Dorpsstraat. Hierdoor hebben de kranen vrij ruimte en kunnen we het dorp op tijd openzetten voor de bezoekers.

Vlaggen

Elke editie is het weer een feest om door het dorp te lopen en alle Floralia vlaggen te zien hangen. Heeft u nog geen Floralia vlag, maar zou u er wel graag eentje willen hebben? Stuur een e-mail naar info@floralia-nieuweniedorp.nl  

 

Flyers

Wilt u meedoen met het promoten van de Floralia en weet u een goede plek waar u flyers uit zou kunnen delen of een flyer aan een prikbord zou kunnen hangen? Flyers kunnen opgehaald worden bij het PR team. Stuur even een mailtje naar
pr@floralia-nieuweniedorp.nl hoeveel u er wanneer op zou willen halen. Dan zorgen wij dat ze klaar liggen.

Reglement

Het reglement voor de deelnemende groepen kan hier nagelezen worden.

Gebruik beeldmateriaal

Voor de editie van 2024 willen wij u vragen om ons toestemming te geven voor het gebruik van foto- en/of filmmateriaal voor PR doeleinden. Deze toestemming vragen wij u in het bloemenbestelformulier.

Tips / Suggesties

Heeft u een onwijs tof idee, een leuke suggestie of een goede tip met betrekking tot de organisatie van de Floralia? Of om het evenement nóg leuker te maken? Stuur graag een e-mail naar info@floralia-nieuweniedorp.nl dan kan het bestuur het meenemen in de vergaderingen.